diumenge, 27 de juny del 2010

Marcel i Vicenç




Nosaltres tambe estem molt be! lo de la panxa ho he superat ja no em fa tant mal!


Avui em fet una cuina solar em menjat crispetes i estaben bonissimes. Doncs res que per aqui estem molt be i que ja ens veurem el dissabte. Lo de l'anyorança ja ens ha passat i estem decidits a passar-nos ho bé. Un peto per a tots i fins aviat.


6 comentaris:

  1. Eiiiiiiii, que guapos que esteu a les fotos!!!! Estic segura que us ho passareu super. M'agrada molt això de seguir les vostres evolucions al blog. A veure si expliqueu una mica més el experiments que feu. Com ha estat això de cuinar amb energia solar? Què heu cuinat? vinga, expliqueu!!!! Un petó molt fort!!! Montse (seguidora number 1 del blog!!!)

    ResponElimina
  2. Per cert, a veure si canvieu això de les lletres vermelles amb el fons negre, doncs quasi no puc llegir!!!!! Gràcies, Montse

    ResponElimina
  3. UAU!! QUE GUAPOS ESTEU!! JA ENS ENSENYAREU AIXÒ DE FER CRISPETES SOLARS. Serà molt pràctic per quan anem de camping.Ja heu fet alguna exursió? i jos de nit? Ara el repte es a veure quants amics nous feu. bé, fins la propera, un petó

    ResponElimina
  4. Hola! Esteu guapíssims!!!!! Ahir vam tenir la festa de final de curs i va anar molt bé!!!!
    Heu fet alguna exursió? On heu estat? Me'n alegro que et trobis molt millor de la panxa Marcel!!! Expliqueu una miqueta els experiments que feu, que de segur són molt emocionants!!!
    Molts petons!!!! Núria

    ResponElimina
  5. Hem fet molts tipus d'experiments, cuina solar, radio en directe, cotxe solar, cotxe eficient, globus d'Eli, Robots a mart i esperem fer uns quants mes. La cuina solar es com una parabolica que fa reflectir el sol a una paella, aquesta escalfa les crispetes i surten bonissimes!!!
    La radio en directe ha estat molt divertida espero que l'hagueu sentit.

    ResponElimina
  6. Bravo! això va bé. Endevant amb les noves descobertes i experiments. Hi ha molts mosquits?
    L'aigua del riu és molt freda? esperem noticies. Petons!

    ResponElimina